Please check out our sponsor: STARTABLOG.ca >> Get your blog start in minutes

[UP] Kodi / XBMC azdrama plugin (Version 1.0.23) - Nov-2015

padman
padman
Moderator edited December 6, 2015 in Video on Demand Services
2015-Nov-7: Version 1.0.23 - Not able to load anything with it.

2015-Nov-22- Plugin able to load videos again

Comments

  • Striker
    Striker
    Junior Member edited November 16, 2015
    Hi padman,

    Kode is working great in TVpad4

    Use the kodi-15.2-Isengard-armeabi-v7a.apk
    and CONFIGURATOR for KODI_4.7_apk-dl.com.apk
    plus above plugin.
    Good luck

    Striker
  • tvpad121
    tvpad121
    Junior Member edited November 20, 2015
    kodi plugins don't break the same way as tvpad. They rely on parsing websites that link to the publicly-available videos. So one site might have a good collection of links to youtube tvb episodes. azdrama has a list of these sites and scans them for the links.

    The problem is these sites don't really appreciate plugins automatically taking their links without you looking at the ads. So they frequently change the layout of the site to break the plugin. The actual content may still be there but not accessible until the plugin owner updates it in response to the website changes.

    Of course youtube and the like may also remove the actual content.
  • 535four
    535four
    Member edited November 20, 2015
    Striker Wrote:
    -------------------------------------------------------
    > Hi padman,
    >
    > Kode is working great in TVpad4
    >
    > Use the kodi-15.2-Isengard-armeabi-v7a.apk
    > and CONFIGURATOR for KODI_4.7_apk-dl.com.apk
    > plus above plugin.
    > Good luck
    >
    > Striker

    Good to know KODI is working on TVpad 4,
    (tu)
  • Striker
    Striker
    Junior Member edited November 20, 2015
    tvpad121 Wrote:
    -------------------------------------------------------
    > kodi plugins don't break the same way as tvpad.
    > They rely on parsing websites that link to the
    > publicly-available videos. So one site might have
    > a good collection of links to youtube tvb
    > episodes. azdrama has a list of these sites and
    > scans them for the links.
    >
    > The problem is these sites don't really appreciate
    > plugins automatically taking their links without
    > you looking at the ads. So they frequently change
    > the layout of the site to break the plugin. The
    > actual content may still be there but not
    > accessible until the plugin owner updates it in
    > response to the website changes.
    >
    > Of course youtube and the like may also remove the
    > actual content.


    Have you try Kodi in the TVpad 4 Yet?
  • tvpad121
    tvpad121
    Junior Member edited November 23, 2015
    Striker Wrote:
    -------------------------------------------------------
    > tvpad121 Wrote:
    > --------------------------------------------------
    > -----
    > > kodi plugins don't break the same way as tvpad.
    > > They rely on parsing websites that link to the
    > > publicly-available videos. So one site might
    > have
    > > a good collection of links to youtube tvb
    > > episodes. azdrama has a list of these sites and
    > > scans them for the links.
    > >
    > > The problem is these sites don't really
    > appreciate
    > > plugins automatically taking their links
    > without
    > > you looking at the ads. So they frequently
    > change
    > > the layout of the site to break the plugin. The
    > > actual content may still be there but not
    > > accessible until the plugin owner updates it in
    > > response to the website changes.
    > >
    > > Of course youtube and the like may also remove
    > the
    > > actual content.
    >
    >
    > Have you try Kodi in the TVpad 4 Yet?

    I don't have a TVpad 4 to try it on. I have it installed in my ipad and macbook. Sometimes the app take a bit of time to catch up to the changes. So It comes and goes. You just have to wait a little for the newer app updates to fix it again.
  • cheuk5
    cheuk5
    Senior Member edited December 4, 2015
    tvpad121 Wrote:
    -------------------------------------------------------
    > Striker Wrote:
    > --------------------------------------------------
    > -----
    > > tvpad121 Wrote:
    > >
    > --------------------------------------------------
    >
    > > -----
    > > > kodi plugins don't break the same way as
    > tvpad.
    > > > They rely on parsing websites that link to
    > the
    > > > publicly-available videos. So one site might
    > > have
    > > > a good collection of links to youtube tvb
    > > > episodes. azdrama has a list of these sites
    > and
    > > > scans them for the links.
    > > >
    > > > The problem is these sites don't really
    > > appreciate
    > > > plugins automatically taking their links
    > > without
    > > > you looking at the ads. So they frequently
    > > change
    > > > the layout of the site to break the plugin.
    > The
    > > > actual content may still be there but not
    > > > accessible until the plugin owner updates it
    > in
    > > > response to the website changes.
    > > >
    > > > Of course youtube and the like may also
    > remove
    > > the
    > > > actual content.
    > >
    > >
    > > Have you try Kodi in the TVpad 4 Yet?
    >
    > I don't have a TVpad 4 to try it on. I have it
    > installed in my ipad and macbook. Sometimes the
    > app take a bit of time to catch up to the changes.
    > So It comes and goes. You just have to wait a
    > little for the newer app updates to fix it again.

    Yes you can install Kodi in Pad 4 But when you setup some automatic wizard it was easy eat up 600 Mbs
    Don't forget you only got 1 GB in Pad4
  • padman
    padman
    Moderator edited December 4, 2015
    I would avoid kodi on tvpad 4. Install vchannel if you want VOD contents.
  • cheuk5
    cheuk5
    Senior Member edited December 5, 2015
    padman Wrote:
    -------------------------------------------------------
    > I would avoid kodi on tvpad 4. Install vchannel if
    > you want VOD contents.

    Ok Mr.Padman try this one is good
    http://www.1mobile.tw/hk-tv-shows-2096468.html
  • Somebody
    Somebody
    Junior Member edited December 5, 2015
    padman Wrote:
    -------------------------------------------------------
    > I would avoid kodi on tvpad 4. Install vchannel if
    > you want VOD contents.

    Why? I have azdrama on TVP4 kodi installed using the TV Files Manager from the tvpad store with the kodi apk file on a usb stick. VOD works great. imageimageimageimage
  • padman
    padman
    Moderator edited December 6, 2015
    Because vchannel is easier

    Somebody Wrote:
    -------------------------------------------------------
    > padman Wrote:
    > --------------------------------------------------
    > -----
    > > I would avoid kodi on tvpad 4. Install vchannel
    > if
    > > you want VOD contents.
    >
    > Why? I have azdrama on TVP4 kodi installed using
    > the TV Files Manager from the tvpad store with the
    > kodi apk file on a usb stick. VOD works great.
    > image ne10/WP_20151205_12_28_32_Pro.jpg" border="0" />http:/
    > /img.photobucket.com/albums/v285/nonenone10/WP_201
    > 51205_12_28_56_Pro.jpgimage ucket.com/albums/v285/nonenone10/WP_20151205_12_29
    > _21_Pro.jpg" border="0" />image lbums/v285/nonenone10/WP_20151205_12_30_57_Pro.jpg
    > " border="0" />
  • Almighty1
    Almighty1
    Member edited December 6, 2015
    cheuk5 Wrote:
    -------------------------------------------------------
    > padman Wrote:
    > --------------------------------------------------
    > -----
    > > I would avoid kodi on tvpad 4. Install vchannel
    > if
    > > you want VOD contents.
    >
    > Ok Mr.Padman try this one is good
    > http://www.1mobile.tw/hk-tv-shows-2096468.html

    Couldn't get that one working as the apk it downloads both using the link and QR code seems to install 1Mobile and not the actual hk tv shows app.
  • neonlight
    neonlight
    Somebody said:

    Why? I have azdrama on TVP4 kodi installed using the TV Files Manager from the tvpad store

    Hey, just curious which repo do you use to get the add-ons installed?

  • Somebody
    Somebody
    Junior Member
    You want the DKNIGHT repo.
  • Mmmaru
    Mmmaru
    Junior Member
    I got a question on the repos. Has anyone have success adding the Chinese addons and having the videos work without VPN and DNS?
  • SNHK
    SNHK
    Junior Member
    Mmmaru said:

    I got a question on the repos. Has anyone have success adding the Chinese addons and having the videos work without VPN and DNS?

    Yes, most of the ones from super repo works. Also stick to 2 channel audio, anything else seems to cause the tvpad4 to lose sound completely forcing you to reset power.
  • bamby8
    bamby8
    Junior Member edited February 14, 2016
    fwiw, if anyone installs KODI 15.2 from Play Store onto generic android box, and discover the movie and drama titles only seem to display english titles and square blocks where there should be chinese titles, here is a fix.

    First thing to try is go into Settings->Appearances->Skin Settings and change the Font to 'Arial based'.

    If there is no 'Arial based' font option, then here is alternative instructions to replace the Arial font file used by KODI:

    Download and unzip the arial.ttf font file located in this thread. This is arial.ttf font file with unicode support. It is over 20MB in size.
    https://forums.tvaddons.ag/dknight-s-xbmc-addons/27548-foreign-fonts-kodi-xbmc.html

    I am using the default confluence skin in KODI 15.2, so the new font file has to be dropped into this path:

    sdcard/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/skin.confluence/fonts

    Rename the original arial.ttf file before copying and pasting new arial.ttf into above path.

  • MrLamEd
    MrLamEd
    edited February 3, 2016
    i can't seem to get koi to connect to the internet o.o nor get the mouse function to come out
Sign In or Register to comment.
Legal disclaimer: This site do not sell Tvpads nor any streaming device. No files related to such devices are stored on our website.
This is a public forum. We cannot be held responsible on what individuals do on this forum privately.